Είναι γεγονός πως το κέφι για οδήγηση τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί. Οι άνθρωποι του SpeedSector κάνουν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να επαναφέρουν την χαρά, κυρίως σε ιδιοκτήτες σπορ αυτοκινήτων. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ξεκίνησαν από την Αθήνα 25 αυτοκίνητα σε κομβόι με προορισμό την πίστα των Σερρών. Σαν οργανωμένη ομάδα έφτασαν εκεί και διασκέδασαν, πάντα στο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας.

Υποστηρικτής του event ήταν η MICHELIN η οποία φρόντισε να βρεθεί εκεί με το ιδανικό ελαστικό για την περίσταση, το νέο MICHELIN Pilot Sport Cup 2, το οποίο απέδειξε την αντοχή και την υψηλή του απόδοση σε σκληρή χρήση, μιας και οι συμμετέχοντες κυνηγούσαν τον απόλυτο χρόνο. Η MICHELIN έδωσε μία τετράδα MICHELIN Pilot Sport Cup 2
στον οδηγό που έγραψε τους περισσότερους γύρους. Την κέρδισε ο ιδιοκτήτης μία μαύρης Porsche 997 Turbo Tiptronic ο οποίος ήταν και ο ταχύτερος όλων με χρόνο 1:27.337!
sc02
Η ομάδα του SpeedSector ετοιμάζει πολλά event για το 2015 σε Ελλάδα και εξωτερικό με κεντρικό άξονα την οδήγηση και το αυτοκίνητο.

sc03

www.capital.gr

Τελευταία δημοσίευση: 27/10/2014 13:01